Albertville Premium takki siivoukseen ja pesuihin ELINTARVIKEHYVÄKSYTTY

174,45 € alv 25.5%
139,00 € alv 0%

OCEANin Albertville Premium Jacket on monipuolinen ja suojaava vaate, joka soveltuu useille siivousaloille ja erityisesti elintarvikealalle, jossa suojaa vedeltä, kemikaaleilta ja hankausta vastaan.
Tämän takin tärkeimmät ominaisuudet ja edut: Kestävä PVC/polyesterimateriaali tunnetaan kestävyydestään, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi ympäristöissä, joissa vaatteet voivat altistua kovalle kulumiselle ja kemikaaleille. Joustava ja mukava: Kestävyydestään huolimatta PVC/polyesterimateriaali on mukavaa ja joustavaa, mikä antaa käyttäjälle mukavuutta ja liikkumisvapautta työskentelyn aikana. Vettä ja kemikaaleja kestävä: takki on suunniteltu kestämään sekä vettä että kemikaaleja, mikä on ratkaisevan tärkeää siivousteollisuudessa, jossa altistuminen nesteille ja kemikaaleille on yleistä.
Huppu: Huppu tarjoaa lisäsuojaa sateelta ja nesteiltä sekä suojaa päätä ja kasvoja vastaan.
YKK-vetoketju:  YKK-vetoketjujen käyttö yhdistetään usein kestävyyteen ja luotettavuuteen.Elastiset hihansuut tarrakiinnitys: Joustavat hihansuut tarrakiinnitysten avulla on helppo säätää ranteen ympärille ja varmistaa, että hihat istuvat hyvin.
Valmistettu Euroopassa: Euroopassa tapahtuvaan valmistukseen liittyy usein korkeita laatu- ja ympäristöstandardeja.
Elintarviketeollisuudelle sertifioitu ja hyväksytty: Elintarviketeollisuuden sertifiointi ja hyväksyntä takaa, että takki täyttää alan tarvittavat hygienia- ja turvallisuusvaatimukset.

Albertville Premium Takki on luotettava ja toimiva takki siivousalan ammattilaisille, jotka tarvitsevat suojaa ja mukavuutta työskennellessään. Ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu työskentelyyn märissä, kemiallisissa ja haastavissa ympäristöissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Vedenpitävyys: 10,000 mm

Hengittävyys:

240g/m2, polyurethane 42%, polyester 58%

 

  • Peseminen – 40° (lämpimässä)
  • Ei silitystä
Sertifikaatit:
  • A 343
  • EN 13034
  • EN 14605
  • EN 1186

Lisätiedot

Koko

, , , , , , , ,

Väri

Oliivin Vihreä, Valkoinen

Työvaatteet kokotaulukko

Lataa (PDF)