Albertville avohaalari ELINTARVIKEHYVÄKSYTTY

99,15 € alv 25.5%
79,00 € alv 0%

Vedenkestävyys: 13,000 mm

Hengittävyys:

300 g/m2, PVC 82%, Polyester 18%

 

  • Peseminen – 40° (lämpimässä)
  • Ei silitystä
Sertifikaatit:
  • A 343
  • EN 13034
  • EN 14605
  • EN 1186
Tuotetunnus (SKU): OC77 Osasto:

Kuvaus

OCEANin Albertville Premium -haalari on erittäin käytännöllinen ja suojaava haalari, joka on tarkoitettu käytettäväksi eri siivousteollisuudessa, erityisesti elintarvikealalla, missä suojaus vedeltä, kemikaaleilta ja hankaukselta on välttämätöntä.
Tämän haalarin tärkeimmät ominaisuudet ja edut: Kestävä PU-materiaali: PU-materiaali tunnetaan kestävyydestään, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi ympäristöissä, joissa vaatteet voivat altistua raskaalle kulumiselle ja kemikaaleille. Joustava ja mukava: Kestävyydestään huolimatta PU-materiaali on mukavaa ja joustavaa, mikä antaa käyttäjälle mukavuutta ja liikkumisvapautta työskentelyn aikana.
Vettä ja kemikaaleja kestävä: Haalarit on suunniteltu kestämään sekä vettä että kemikaaleja, mikä on ratkaisevan tärkeää siivousteollisuudessa, jossa altistuminen nesteille ja kemikaaleille on yleistä. Joustavat henkselit: Joustavat henkselit tarjoavat mukavuutta ja mahdollisuuden mukauttaa istuvuutta käyttäjän mieltymysten mukaan. Joustava lahkeensuljin: Joustava lahkeensuu helpottaa haalarin vetämistä saappaiden tai muiden jalkineiden päälle, mikä lisää käyttöä.

Made in Europe: Valmistus Euroopassa liittyy usein korkeisiin laatustandardeihin ja ympäristövaatimusten noudattamiseen. Elintarviketeollisuudelle sertifioitu ja hyväksytty: Elintarviketeollisuuden sertifiointi ja hyväksyntä takaa, että haalari täyttää alan tarvittavat hygienia- ja turvallisuusvaatimukset. Kaiken kaikkiaan Albertville on Premium haalari on luotettava ja toimiva vaate siivousalan ammattilaisille, jotka tarvitsevat suojaa ja mukavuutta työskennellessään. Sen ominaisuudet tekevät siitä sopivan työskentelyyn märissä, kemiallisissa ja haastavissa ympäristöissä.

Lisätiedot

Koko

,

Työvaatteet kokotaulukko

Lataa (PDF)